Social, Stiri Brasov

Dan Grigorescu: „Demisia, doamna Vasilescu! Demisia! E singura variantă care v-a rămas, ca să nu vă crape zilnic de rușine oglinzile din casă!“

Medicul Dan Grigorescu, șeful secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Județean Brașov îi cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, după ce a declarat că „nu a fost în intenţia legiuitorului să scadă salariile în sistemul de sănătate“. 

„Vă acuz, guvernanților, că, în loc să cădeți în genunchi în piețele publice, implorând :„Vă rugăm să ne scuzați, frați români! Pentru toată disperarea pe care v-am pricinuit-o…”, o lăsați pe doamna Olguța să aibă tupeul să concluzioneze, senin: „Nu a fost în intenția legiuitorului să scadă salariile în sistemul de sănătate.” Păi, spunând asta, se face și VĂ face de râs PE TOȚI! Pentru că, în esența ei, această afirmație înseamnă ori că dânsa minte, ori recunoaște că legea a fost concepută și susținută de niște ageamii în materie!“, a scris Dan Girgorescu pe pagina sa de Facebook.

În final, medicul îi cere demisia Ministrului Muncii: „Demisia, doamna Vasilescu! Demisia, „hic et nunc!” e singura variantă care v-a rămas pentru ca să nu vă crape zilnic de rușine oglinzile din casă! V-o cere un „beneficiar net la nivel salarial”, dar care v-a retras prezumția de încredere. Definitiv!“.

 

Citiți AICI întreaga postare

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*