Economic, Stiri Brasov

Schaeffler caută 400 de oameni pentru fabrica de la Cristian

Prezentă în Brașov de mai bine de un deceniu, Schaeffler România este una dintre cele mai mari unități de producție dintre cele 170 de locații ale Grupului german Schaeffler din întreaga lume, furnizor renumit de componente automotive și pentru industrie.

În prezent, compania a ajuns la 6 hale de producție, un centru modern de inginerie si un centru de formare si reconversie profesionala bazându-se pe un număr de 4.600 angajați, recrutați atât din județul Brașov cât și din județele învecinate.

În perioada 2018-2019 locația se va dezvolta în continuare și va adăuga noi hale, de producție, logistică și inginerie. Această creștere va fi însoțită de o mărire a echipei, de la operatori, la ingineri, specialiști și manageri.

„Această extindere a fost posibilă și datorită talentului și angajamentului unei echipe extraordinare. Angajații noștri sunt capitalul cel mai important al companiei. Cu ei am dezvoltat această fabrică de vârf, cu performanță nu doar pentru Cristian, Brașov sau România, dar și pentru Europa și chiar pentru întreaga lume”, declară directorul companiei, Sorin Poteraș.

Dar pentru o echipă care dorește să se mărească în contextul economic actual, unde oferta de locuri de muncă este tot mai mare, cu ce convinge Schaeffler ca angajator? Răspunsul vine din partea directorului de Resurse Umane, Carmen Stroe: „Angajații de astăzi nu se mai uită doar la salariu când primesc oferte de muncă. Salariul este doar punctul de pornire. Pachetul de beneficii și prime reflectă adevărata valoare a venitului. O companie puternică, de succes, recompensează performanța și oferă beneficii care pot surprinde pe mulți. La Schaeffler fiecare lună poate aduce prime și bonusuri, precum cele de concediu, de sărbători, etc., la care se adaugă prime substanțiale de performanță și succes. De asemenea, beneficiile medicale, alături de subvenția de la cantină, unde se oferă zilnic un meniu extrem de variat, pot cântări foarte mult în alegerea companiei Schaeffler”.

În acest moment, compania are peste 400 de poziții deschise. Schaeffler caută pentru locația din Cristian: rectificator CNC, strungar CNC, frezor CNC, inginer pregătirea fabricației, inginer proiectant, team leader, planificator calitate, controlor metode nedistructive, achizitor. Sunt deschise și poziții pentru specialiști IT, care să susțină dezvoltarea tehnică a produselor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Corneliu dumbrava

    Frezele CNC ce comanda numerica au?

  2. Sint lac mecanic și sudor as dori sa mă alătur de echipa dv știu ca sunteți cei mai buni de pe piața o întreprindere de succes

  3. Bună, sunt specialist SSM,și a-și dori sa fac parte din echipă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*