Social, Stiri Brasov

Reprezentanții restaurantului Roata Norocului: „Produsele expirate găsite de către OPC nu erau listate în meniul nostru”

Reprezentanții restaurantului Roata Norocului au reacționat în urma controlului OPC și au menționat că „produsele expirate gasite de catre agenti nu erau listate in meniul nostru”. „De asemenea, informatia legata de cantitatile gasite este una exagerata, la fel ca cea legata de plecarea clientilor nostri”, spun sursele citate.

Reprezentanții localului susțin că „faptul ca restaurantului nostru i s-a interzis functionarea temporara in momentul efectuarii controlului si anume agentii au interzis sa ne servim cei 150 de clienti prezenti, nu au creat decat controverse si neplaceri clientilor nostri”. „Este vorba de un prejudiciu de imagine adus restaurantului nostru. Politia a fost solicitata de catre noi pentru solutionarea divergentelor, in conditiile in care agentii economici nu au vrut sa inteleaga ca produsele expirate congelate nu faceau parte din meniu. Vom da mai multe detalii dupa incheierea controlului, respectiv luni. Pana atunci, ne asiguram clientii ca preparatele noastre respecta normele de depozitare si etichetare si nu vor exista modificari ale retetelor si ingredientelor folosite”, mai spun sursele citate.

Totuși, până și reprezentanții Poliției spun că intervenția organelor de ordine a fost solicitată de către inspectorii OPC Brașov. În plus, șeful OPC Brașov, Sorin Susanu, precizează că au fost indisponibilizate 300 de kilograme de alimente – cartofi, ouă, carne, pește – „multe dintre acestea fiind luate de pe masa de lucru”.

 

Inspectori OPC Braşov, agresaţi când controlau restaurantul Roata Norocului unde era pregătit un botez şi în bucătăria căruia au găsit produse expirate

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Scandalul Roata Norocului - abia la început!!! La ce folosește Direcția aia cu Siguranța Alimentelor? -

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*