Economic, Stiri Brasov

Proprietarii Doripesco și Electroprecizia, aleși în conducerea Camerei de Comerț și Industrie Brașov

Camera de Comerț și Industrie Brașov și-a ales ieri o nouă conducere. Dacă pentru funcția de președinte a fost un singur candidat – președintele în funcție, Silviu Costea – pentru cele zece locuri din Colegiul Director au candidat 16 persoane.

Au fost aleși, în cele din urmă, Mariana Tudose (fost președinte al CECCAR) cu 368 de voturi, la fel ca și Dorin Crăzbășan, proprietarul Doripesco. Următorii, după numărul de voturi obținute, au fost Ioan Schiau (366 de voturi), președintele Clubului Economic German, Werner Braun (366 de voturi), proprietarul holdingului Electrprecizia Săcele, Adrian Secelean (365 de voturi), Nicolae Vrâncean (363 de voturi), proprietarul clubului Times, Cristian Iliescu (362 de voturi), David Istvan (354 de voturi), Ionuț Roman (258 de voturi) și Ruxandra Oana Avram (245 de voturi).

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*