IT, Stiri Brasov

Mondly, desemnată „Aplicația Anului” de către Facebook, organizează un concurs de programare în Brașov

ATi Studios, brașovenii care au creat Mondly, aplicația de limbi străine cu 30 de milioane de utilizatori în 190 de țări, organizează sâmbăta aceasta un concurs de programare în Brașov. Inițiativa este susținută cu premii consistente: 1000 de euro pentru locul I, 500 și 250 de euro pentru locurile II și III.

După ce au pus Brașovul și România pe harta tehnologică internațională prin câștigarea a numeroase premii din partea Google, Facebook și Apple, fondatorii Mondly își doresc să premieze performanța programatorilor români. „Echipa noastră 100% românească nu este decât o confirmare a faptului că România este o țară cu multe valori pe care trebuie să învățăm să le păstrăm. Prin evenimentul pe care îl organizăm sâmbătă, ne dorim să le arătăm tinerilor că au de ce să rămână în țară”, mărturisește Alex Iliescu, CEO și cofondator Mondly.

Concursul va avea loc sâmbătă, 21 Aprilie, la sediul Mondly din Brașov, iar provocarea va consta în finalizarea cerințelor de programare în maximum 12 ore de la startul competiției. Pentru a participa, este necesară o înscriere prealabilă la adresa de e-mail contact@mondly.com. Cei interesați pot consulta pagina de Facebook a evenimentului pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/191396674982338/  

Mondly este una dintre cele mai bine cotate aplicații de limbi străine la nivel mondial Aceasta a fost creată de brașovenii Alexandru Iliescu și Tudor Iliescu în 2013, iar astăzi, la aproape 6 ani de la lansare, se bucură de nu mai puțin de 30 de milioane de descărcări în întreaga lume. Printre cele mai notabile realizări Mondly se numără câștigarea unor premii din partea Google, Facebook și Apple. Aplicația este disponibilă pe iPhone, iPad, Android și Web.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: CEO-ul Mondly, desemnat „Antreprenorul anului” în cadrul galei „Premiile Excelenței în Afaceri 2018” - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*