Social, Stiri Brasov

Mai multe locuri bugetate la masterat și doctorat, pentru Universitatea Transilvania

Ministerul Educației a alocat pentru Universitatea Transilvania din Brașov 50 de locuri în plus la buget pentru Master și 1 loc în plus la Doctorat, față de anul trecut. Alocările de locuri bugetate în universitățile din România se fac anual, la soclitarea universităților. 

Rectorul Vasile Abrudan a declarat că se aștepta să primească mai multe locuri bugetate în acest an. „Mă așteptam la mai multe locuri, având în vedere că Universitatea Transilvania se situează pe locul șase pe țară privind numărul domeniilor de doctorat și a numărului de coordonatori de doctorate, iar în ce privește locurile bugetate la doctorat ne situăm undeva pe locul 19, ceea ce nu mi se pare echitabil. Acest lucru înseamnă că avem capacitate, dar nu avem locuri. Mai mult, la masterat, ocupăm locul 7 la numărul de specializări și locul nouă la numărul de locuri bugetate alocate. Prin urmare, cred că ar fi trebuit să primim locuri în plus“, a declarat Vasile Abrudan, rectorul Universității Transilvania.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. mai multi analfabeti si prostituate vor termina studiile aici!Deja e plin de asemenea specimene!Cea mai mare fabrica de analfabeti si cocalari!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*