Social, Stiri Brasov

VIDEO „Decât o dubă“ – platforma de promovare pe patru roți, gândită de un tânăr din Brașov

Un tânăr din Brașov a transformat o dubă Citroen HY, fabricată în 1971, într-o platformă de promovare pentru cei care vor să-și facă brandul cunoscut într-o manieră ieșită din comun. „Decât o dubă“ este proiectul pe care Alexandru Vițalariu l-a gândit pentru a încuraja creativitatea. Duba poate fi închiriată pentru evenimente, party-uri, mici afaceri, sau chiar pentru filmări de reclame. 

Alexandru Vițalariu, în vârstă de 29 de ani, a cumpărat duba anul trecut, iar acum o închiriază pentru 250 de euro pe zi.  „Sunt pasionat de mașini și de cultura franceză. Prima dată am văzut duba acum trei ani, în București, dar nu am putut să o cumpăr atunci. L-am regăsit apoi pe posesorul ei, care între timp o vânduse altcuiva, care o recondiționase. Am dat pe ea 7.000 de euro și pot să spun că este ready to use. Poate fi adaptată pentru orice eveniment. Poate foarte bine să fie un bar mobil, un studio de fimări, un loc pentru petreceri private. Intenția mea este să fac un brand fain din ea“, a declarat Alexandru Vițalariu.

Duba a fost închiriată de curând pentru un eveniment de șase zile din Constanța.

Proiectul lui Alexandru nu se oprește aici. Are o altă dubă, de data asta din 1962, pe care vrea să o transforme într-o dubă de bugeri. „Pe cea de-a doua am cumpărat-o cu 3.000 de euro în stare de epavă, fără volan, ruginită. M-am apucat să o recondiționez și acum arată ceva mai bine, dar încă nu e gata. Ca să o recondiționez am mers în Olanda după piese. M-am înscris într-un fan club Citroen HY de acolo și am mers într-un atelier. Am investit în piese 9.000 de euro. Anul acesta va fi gata“, a mai spus Alexandru Vițalariu.

Duba poate fi dusă la festivaluri, ca food truck, poate fi un bar pe patru roți sau poate fi chair pupitru pentru DJ la un eveniment muzical. De asemenea, poate fi folosită și pentru proiectarea filmelor în aer liber, un mijloc de a promova siturile istorice sau de promovare la eveimentele automotive.

 

Decât o Dubă – Teaser

Decât o Dubă e orice vrei tu să fie – o platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.Pentru mai multe detalii despre cum poți rezerva, customiza și transporta DECÂTODUBĂ în orice oraș, nu ezita să ne contactezi prin telefon sau email. O fi Decât o Dubă, dar posibilitățile sunt infinite!

Publicată de Decât o Dubă pe 7 Aprilie 2018

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*