Cum să obțină finanțare de 39.000 de euro, pentru o afacere non-agricolă. Este ceea ce vor afla cei care aspiră la statutul de antreprenor, mâine, 12 aprilie, la conferința de informare și promovare a antreprenoriatului „Startup Urban Brașov”, care se desfășoară la Aro Palace, la Sala Europa III, începând cu ora 16.00.
Participanți vor avea ocazia să întâlnească antreprenori, oameni de afaceri de succes și experți ai proiectului de la care vor primi răspunsuri detaliate cu privire la înscrierea în proiect, la cursurile de formare antreprenorială, care sunt gratuite, dar și despre cum să realizeze un plan de afaceri.
Evenimentul este organizat de Asociația pentru promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor – APRSC, partener în cadrul proiectului Start-up Urban.
Despre Start-Up Urban
Start-up Urban este un proiect câștigător în cadrul apelului România Start Up Plus. 54 de proiecte de afaceri noi vor fi selectate din orașe din 6 județe transilvănene ale Regiunii Centru, care vor fi finanațate cu câte 39.000 de euro fiecare, prin linia de finanțare România Start Up Plus.
Cei care se înscriu în programul Start-Up Urban beneficiază de cursuri gratuite de specializare în competențe antreprenoriale cu acreditare de la Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), programe gratuite de e-Learning – Antreprenor sau Întreprinzător în turism sau pot participa la concursul de planuri de afaceri, în urma căruia 54 de afaceri vor primi granturi în valoare de 39.000 de euro. Cei 54 de antreprenori selectați vor urma stagii de practică în organizații cu obiect de activitate similar cu cel al afacerilor care vor fi înființate prin proiect.
Termenul limită pentru înscrierea la programele de formare antreprenoriala este 21 aprilie 2018. Înscrierea în proiect se face la experții locali în antreprenoriat din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.
Informații despre agnedele evenimentelor Start-Up Urban găsiți la adresa de Facebook: https://www.facebook.com/pg/StartupUrbanCentru/events/