Social, Stiri Brasov

Zilele Brașovului nu vor mai avea loc, în acest an, odată cu Sărbătoarea Junilor

Zilele Brașovului, care aveau loc de în fiecare an în weekendul de după Sărbătorile Pascale și aveau ca punct principal de atracție Parada Junilor, au fost amânate în acest an pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

Reprezentanții Primăriei Brașov au evitat organizarea evenimentului în weekendul de după Paști deoarece consideră că vremea nu va permite desfășurarea evenimentului în condiții foarte bune. Parada Junilor va avea loc, totuși, în duminica de după Paști.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Iliescu Mihaela

    “Multumim” pentru Zilele Brasovului….Ieri cand trebuia sa inceapa a fost o vreme mizerabila ,a nins,a plouat ,au fost 2-3 grade …Inainte de parada Junilor era frumos,cu targ de artizanat,targ de flori,targ de mestesugari si alte multe activitati….si foarte multa lume mandra de orasul lor…..Va multumim ca ati renuntat si la acest frumos obicei….Daca il faceti altadata de ce eveniment UNIC in tara noastra il veti “lega ” ? …de vreun mall ?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*