IT, Stiri Brasov

VIDEO Brașovenii de la Mondly și Google au lansat o aplicaţie de învăţare a limbilor străine cu ajutorul realităţii augumentate (AR)

ATi Studios, un startup fondat de doi braşoveni, fraţii Alexandru şi Tudor Iliescu, a lansat în colaborare cu Google o nouă aplicaţie, MondlyAR, ce foloseşte realitatea augmentată pentru a-i ajuta pe utilizatori să înveţe mai uşor limbile străine. Mai exact, un porfersor virtual vorbeşte cu utilizatorul, îi pune întrebări şi îi corectează greşelile. Vezi în materilaul video cum funcţionează şi cât costă această aplicaţie.

Platforma Mondly a fost numită, anul trecut, de Facebook ca fiind “Regional App of the Year Europe”

Noua aplilcaţie lansată de ATi Studio a creat un profesor virtual care le oferă utilizatorilor lecţii de învăţare a următoarelor limbi: franceză, spanilă, italiană, portugheză, germană, engleză (americană şi britanică). În următoarea perioadă lista va fi completată şi cu alte limbi străine.

 Aplicaţia este disponibilibă în Google Play, urmând să fie lansată şi App Store, până la finele lunii.

Primele lecţii sunt gratuite, dar pentru a accesa varianta AR a aplicaţiei Mondly utilizatorul trebuie să îşi cumpere varianta premium a aplicaţiei unde va avea acces la 33 de limbi străine (doar cele enumarate mai sus în varianta AR) şi care costă 9,99 dolari pe lună (47.99 dolari pe an).

Platforma Mondly există de câţiva ani pe piaţă. Această nouă variantă a sa – MondlyAR vrea să schimbe fundamental felul în care învăţăm limbili străine, susţin fondatorii startup-ului, în special pentru că utilizatorul nu are neovie de căşti VR pentru vorbi cu profesorul virtual.

„Dacă MondlyVR a fost un pas uriaş în această direcţie, cu MondlyAR, căştile (de VR) nu mai o barieră la accesul învăţării limbilor străine cu un profesor virtual”, spune Alex Iliescu, CEO Mondly.

Mondly este o platformă care foloseşte tehnologii precum realitatea virtuală şi chatboţii pentru a-i ajuta pe utilizatori să înveţe mai uşor limbile străine. Aceasta a fost lansată anul trecut, în luna august, de firma braşoveană ATi Studios şi poate ajuta la învăţarea a 33 de limbi străine.

Aplicaţia a primit anul trecut premiul “Regional App of the Year Europe” (Aplicaţia regională a anului) pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în compeţitia FbStart Apps of The Year.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*