Locuri de munca, Stiri Brasov

Americanii de la Sykes caută vorbitori de franceză și italiană pentru biroul din Coresi Business Park

Furnizorul de soluții de management și servicii BPO (Business Process Outsourcing) Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, caută vorbitori de limba franceză și italiană pentru biroul său din Coresi Business Park

BizBrașov a anunțat din toamna trecută că americanii se extind în România, deschizând  un birou la Brașov, alături de cele din Cluj-Napoca, Sibiu și Oradea. Grupul american este prezent în România din 2010, având în 2016 afaceri de 89 milioane lei și un profit net de 11,1 milioane lei.
În ultimii ani, americanii au triplat numărul angajaților din România, de la 401 în 2011 la 1.120 anul trecut. Dintre aceștia, circa 850 sunt în Cluj, 120 sunt în Sibiu și peste 10 sunt în Oradea. La nivel global, grupul american, cu sediul în Florida, are circa 42.000 angajați în 65 de centre în 20 de țări, înregistrând anul trecut venituri de 1,2 miliarde dolari.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*