Economic, Stiri Brasov

Grupul Sergiana a cumpărat Stâna Turistică din Poiană cu 700.000 de euro

Grupul Sergiana a achiziționat recent complexul turistic „Stâna Turistică” din Poiana Braşov, prețul achitat fiiind de 700.000 de euro, de peste trei ori mai puțin decât suma solicitată de proprietarii acesteia în urmă cu patru ani. Atunci preţul solicitat era de 2,35 milioane de euro.

Înfiinţat în 1997 şi devenit între timp un brand important în România, restaurantul „Stâna Turistică” din Poiana Braşov are o capacitate de 300 de locuri în interior şi 400 pe terasă. Fostul proprietar a început să construiască şi un hotel cu 17 camere, finalizat parţial. Odată cu restaurantul, a fost cumpărată şi o suprafaţă de teren de 8.000 de metri pătraţi.

Grupul Sergiana va redeschide în acest an și restaurantul Acapulco din Râșnov, achiziționat anul trecut, urmând să ajungă astfel la un număr de opt restaurant în județul Brașov.

Sergiana Prodimpex fost înfiinţată în anul 1994 şi este deţinută de şase antreprenori români: Aurora şi Ana Maria Neculoiu, Diana Zahariea, precum şi George, Gheroghe şi Sergiu Căbăl, potrivit reprezentanţilor companiei. Sergiana este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa cărnii, evaluată la circa 3 miliarde de euro, unde concurează cu jucători precum Cris-Tim, Angst, Unicarm, Transavia sau Smithfield.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*