Imobiliare, Stiri Brasov

FOTO Paul Enache Jr investește 11 milioane de euro în 240 de apartamente în Dârste, vizavi de fabrica de bere

Dezvoltatorul imobiliar Primo Pin, controlat de omul de afaceri Paul Iulian Enache, fiul fostului antrenor al FC Brașov și Tractorul, Paul Enache, în colaborare cu compania Eren Cons, ambele parte a grupului EREN, vor dezvolta un nou proiect rezidenţial în Braşov, în valoare de peste 11 milioane de euro.

Proiectul este denumit House Residence 2 şi va fi primul proiect imobiliar de amploare din zona Dârste-Noua, vizavi de fabrica de bere. Complexul va cuprinde 240 de apartamente şi se va întinde pe o suprafaţă de 6.800 mp. Construcţia se va desfăşura în perioada iunie 2018 – noiembrie 2020 în trei etape de predare, dintre care prima va fi finalizată în noiembrie 2019.

„Este o oportunitate sa fim primii care construiesc aici. Cu House Residence 2 mizam pe timp castigat si un stil de viata sanatos –si aproape de oras, si aproape de natura. House Residence 1 ne recomanda prin rezistenta si calitate. Dar ne dorim sa cream mai mult de atat. Un loc in care oamenii sa se simta aproape de natura, fara sa-i decontectam de facilitatile orasului. House Residence 2 le imbina perfect. Cu acces la DN si soseaua de centura, aproape de centrele comerciale (Metro, Decathlon, Carrefour), cu facilitati educationale si cu spatii de agrement in imediata apropiere (padure, parc Aventura, parcul si lacul Noua, terenuri de tenis), e locul ideal ca sa ramai aproape de tot ce contează”, precizează Ruxandra Moraru, General Manager House Residence 1 si 2

Lucrarile vor incepe in iunie 2018, iar proiectul va cuprinde 3 etape de predare – noiembrie 2019, iunie 2020 si noiembrie 2020.

Potrivit Ministerului de Finanţe, Primo Pin avea în 2016 patru angajaţi şi a înregistrat un profit de 1,8 milioane de lei, la o cifră de afaceri netă de 6 milioane de lei. Constructorul Eren Cons însuma, la data de 31 decembrie 2016, 72 de angajaţi, profit de 1,79 milioane lei la o cifră de afaceri netă de 46,3 milioane de lei.

Proiectul anterior dezvoltat de Primo-Pin se numeşte House Residence 1 şi este situat în Tractorul. La finalul anului 2017, toate cele cinci blocuri cu 160 de apartamente erau vândute.

Printre proiectele cu care s-a remarcat constructorul Eren Cons se numără construcţii precum Ferma agricolă Amaru Trade din Buzău, Electronia Office Park din Bucureşti, Fabrica de cherestea JWC Romwood din Întorsura Buzăului, cât şi spaţii şi sisteme pentru clienţi precum Mega Image, Billa, Olympus, Pirelli, Allianso, Alpine, Audi sau Praktiker.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*