Imobiliare, Stiri Brasov

Signature Real Estate, ultimul business al lui Cămârzan, a intrat în insolvență

Tribunalul Brașov a decis, ieri, intrarea în insolvență a dezvoltatorului imobiliar Signature Real Estate și a numit CI Ilie Claudiu Ioan în calitate de administrator judiciar.

Termenul pentru depunerea cererilor de creanță a fost fixat pentru 24 aprilie, urmând ca până 10 mai să fie verificate cererile de creanță. Termenul pentru depunerea tabelului definitive al creditorilor a fost fixat pentru 4 iunie. Prima ședință a Adunării Creditorilor va avea loc pe 15 iunie, potri vit deciziei Tribunalului Brașov.

Proiectul Signature era anunțat în urmă cu doi ani – o investiție de 14 milioane de euro în 300 de locuințe în două clădiri cu 14 și, respectiv, 7 etaje. Acestea ar fi trebuit livrate integral anul trecut, mai ales că se promitea că se va lucra cu o nouă tehnologie care va permite o construcție rapidă.

Unul dintre investitorii atrași în proiectul imobiliar este Avi Zikry, co-fondator al start-up-ului new-yorkez ClickandImprove.com, o platformă care permite americanilor să contracteze de acasă servicii de renovare ale caselor sau apartamentelor în care locuiesc.

Complexul urma să fie construit în locul pe care cu ani în urmă omul de afaceri Dan Cămârzan intenționa să ridice un proiect de birouri – Kronvest Business Park. Proiectul a fost însă abandonat odată cu venirea crizei. Cămârzan intenționa să investească 30 de milioane de euro în trei clădiri de birouri clasa A cu 8, 9 și 16 etaje.

De altfel, Dan Cămârzan a fost implicat indirect în proiectul Signature. Cămârzan a dezvoltat în urmă cu 11 – 12 ani proiectele rezidențiale Europa Residence și Tâmpa Gardens, acesta din urmă intrând, la rândul său, în insolvență.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*