Locuri de munca, Stiri Brasov

Autoliv caută operatori producție. Depune-ți CV-ul pe bizbrasov.ro, la secțiunea JOBS

Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România, subsidiara locală a grupului suedez Autoliv a publicat un anunț de angajare pentru postul de operator producție pe site-ul bizbrasov.ro, la secțiunea JOBS.

Cei interesți să aplice, își pot trimite CV-urile direct la responsabilul de resurse umane din companie prin intermediul serviciului JOBS al site-ului bizbrasov.ro. Pentru mai multe detalii accesați acest link: JOBS, unde sunt disponibile și alte locuri de muncă din județul Brașov, postate de managerii de resurse umane ale companilor din oraș.

Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România, subsidiara locală a grupului suedez Autoliv, a ajuns în prezent la 11.300 de angajaţi în fabricile şi centrele locale şi intenţionează să mai recruteze în acest an încă 180 de oameni.

Autoliv deţine pe piaţa locală fabrici în Braşov, Lugoj, Sfântu Gheorghe, Reşiţa şi Oneşti, judeţul Băcău, cea din urmă fiind deschisă de suedezi în primul trimestru din 2017. Pe lângă unităţile de producţie a componentelor auto, suedezii mai deţin la nivel local centre de inginerie şi dezvoltare în Braşov, Iaşi şi Timişoara, dar şi un centru european de competenţe IT şi numeroase funcţii suport pentru subsidiarele Autoliv din România şi din Europa, potrivit unor informaţii anterioare.

Provocările din piaţa muncii sunt tot mai mari, atât pentru companii, cât şi pentru angajaţi. BizBrasov devine platforma care vă ajută să comunicaţi direct cu angajatorii. Dacă sunteţi în cutarea unui loc de muncă, BizBraşov vă conectează cu cele mai importante companii din oraş. Cu un simplu click, puteţi să trimiteţi CV-urile şi scrisorile voastre de intenţie direct la responsabilii de recrutare din aceste companii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

5 Comentarii

  1. Nu-și mai găsesc ei sclavi. Să vină să mă ia din pat!

  2. De conditiile grele de munca , de praful de spuma ( de pe volane) cancerigen inhalat de muncitori , de nesimntirea celor de la HR care te trateaza preferential si total discretionar nu se spune NIMIC?! , de orele suplimentare neplatite corespunzator , de pauzele de 10 si 20 minute in schimbul de 8 ore iar nu se aminteste NIMIC?! , de incompetenta “sefilor” de linie pusi cu pile si relatii nu se spune NIMIC?! AUTOLIV = SCLAVIE MODERNA multinationala!!!

  3. Boghiu Liliana

    buna ziua, sant interesata de un loc de munca

  4. BĂLĂNICĂ Gicu Sorin

    Ptr post de gestionar magazioner

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*