Imobiliare, Stiri Brasov

O companie controlată de medici și constructori va construi un ansamblu rezidențial de lux în Șchei. Valoarea acestuia e de 2,4 milioane de euro

Compania Current Life Style, care dezvoltă ansamblul rezidențial Upgrade Residence Tractorul, va construi un proiect rezidențial în Șchei, pe strada Nisipului de Sus. Acesta va fi format din trei blocuri P+3, adresându-se segmentului de lux, fiecare imobil având patru apartamente pe câte două niveluri fiecare. Valoarea totală a proiectului este 2,4 milioane de euro, valoarea medie a unei unități locative urmând să fie, astfel, de aproximativ 200.000 de euro. Livrarea proiectului este prognozată pentru luna martie 2019.

Compania Current Life Style este deținută de mai mulți oameni de afaceri din domeniul construcțiilor și din zona medicală. Ansamblul Upgrade Residence din zona Tractorul, format din 18 apartamente, va fi livrat în martie – aprilie 2018.

Cele două ansambluri rezidențiale sunt vândute exclusiv prin Colwell Banker Alpin, cea mai dinamică companie imobiliară din Brașov.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*