Economic, Stiri Brasov

Ursus vrea să construiască o hală de îmbuteliere a berii la PET la fabrica din Brașov

Ursus Breweries, cel mai mare jucător pe piața locală a berii, continua investițiile la Brașov, intenționând să extindă fosta fabrică Aurora cu o hală de îmbuteleiere a berii la PET, potrivit unor documente oficiale dezbătute la Primăria Brașov.

Ursus a investit, în 2016, șapte milioane de euro în retehnologizarea celor trei unități de producție pe care le deține, în Timișoara, Buzău și Brașov, potrivit raportului de sustenabilitate publicat recent de companie.

La finalul lunii martie 2017, Ursus Breweries a devenit oficial parte a grupului japonez Asahi, care a finalizat achiziția fostelor operațiuni de business și mărci deținute de SAB Miller în Europa Centrală și de Est, care include afacerile din Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România. Astfel, 2016 a fost practic ultimul an în care Ursus Breweries a activat sub umbrela gigantului SABMiller.

Producătorul deține în portofoliul branduri precum Ursus, Timișoareana, Ciucaș, Grolsh, Peroni sau Redd’s.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*