Locuri de munca, Stiri Brasov

Polonezii de la Inter Cars vor să angajeze peste 70 de oameni la Codlea

Polonezii de la Inter Cars, care operează la Codlea depozitul principal al subsidiarei din România, au anunțat că angajează peste 70 de persoane, pe lângă cele 280 care lucrează în acest moment în orașul din județul Brașov.

Compania angajează, potrivit site-ul AJOFM Brașov, 50 de magazineri, 15 manipulanți mărfuri, patru mașiniști pentru transporturi interioare, dar și zece controlori de gestiune.

Distribuitorul de piese şi accesorii auto Inter Cars România, parte a grupului polonez Inter Cars, a ajuns la afaceri de 690,76 milioane de lei (peste 153 de milioane de euro) la nivelul lui 2016.

Inter Cars România, cu sediul central la Cluj, a fost înfiinţată în 2008, iar în 2010 şi-a deschis „depozitul central din Braşov ce dispune de unul dintre cele mai noi şi performante sisteme logistice la ora actuală din ţară”. Depozitul de la Codlea are peste 10.000 de metri pătrați, dar compania intenționează să îl extindă.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Curechian Horatiu

    Sunt interesat de postul de controlor de gestiune, sunt din Targu Mures. Lucrez in domeniul auto din 2008

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*