Imobiliare, Stiri Brasov

Insolvența Signature, amânată pentru 27 februarie. Toată lumea se consideră păgubită

Judecătorii Tribunalului Brașov vor decide abia pe 27 februarie dacă firma Signature Real Estate va intra în insolvență, având în vedere că au fost depuse mai multe solicitări în acest sens, urmând a fi contopite. La termenul de azi, a fost prezent și antreprenorul american Avi Zikry, cel care a împrumutat firma cu aproape trei milioane de euro, care a prezentat contractul de împrumut și garanțiile pe care le-a primit în acest sens.

Contactat telefonic, administratorul companiei Signaturw Real Estate, Horia Bucur Pălășan, ne-a spus că nu poate să comenteze situația, mai ales că „și eu am fost păgubit, chiar dacă sunt administratorul companiei”. de altfel, Pălășan, prin compania Super Depox, este și acționarul majoritar al dezvoltatorului imobiliat, după ce plătit 11,457 milioane de lei (circa trei milioane de euro) pe 50,002% din titlurile companiei Kronvest Business Park, firma prin care Dan Cămârzan intenționa să construiască un proiect de birouri în urmă cu circa zece ani chiar pe locația Signature. Ulterior, Kronvest Business Park și-a schimbat denumirea în Signature Real Estate.

Cei de la Signature susțin că au primit avansuri între 3.000 și 80.000 de euro de la 90 de persoane.

Țeapa Signature se apropie de final: Insolvența companiei se judecă în această săptămână

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Mu13 camarzan

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*