Imobiliare, Stiri Brasov

Țeapa Signature se apropie de final: Insolvența companiei se judecă în această săptămână

Tribunalul Brașov va judeca, în această săptămână, cererea de insolvență depusă de Marian Schwartz, directorul companiei Sinaia SA. De altfel, în ultimele săptămâni, Efraim Kandinov, CEO-ul Signature Real Estate, a încercat să vândă prin licitație terenul pe care urma să se construiască proiectul rezidențial pentru a recupera suma cu care investitorul Avi Zikry a împrumutat compania.

De altfel, în ultimele luni, aproape toate bunurile companiei au fost vândute pe prețuri de nimic, astfel încât este puțin probabil ca persoanele care au achiziționat apartamente în Signature Residence să își mai recupereze banii.

Anul trecut, unul dintre inițiatorii proiectului, Dan Cămârzan, anunța că a reușit să convingă cumpărătorii – aproximativ 90 – să aibă răbdare până la finele lui 2019, când urma să livreze proiectul integral. Totuși, potrivit acestora, nimeni nu a semnat acel acord, toți solicitând returnarea sumelor achitate.

Proiectul Signature era anunțat în urmă cu doi ani – o investiție de 14 milioane de euro în 300 de locuințe în două clădiri cu 14 și, respectiv, 7 etaje. Acestea ar fi trebuit livrate integral anul trecut, mai ales că se promitea că se va lucra cu o nouă tehnologie care va permite o construcție rapidă.

Unul dintre investitorii atrași în proiectul imobiliar este Avi Zikry, co-fondator al start-up-ului new-yorkez ClickandImprove.com, o platformă care permite americanilor să contracteze de acasă servicii de renovare ale caselor sau apartamentelor în care locuiesc.

Complexul urma să fie construit în locul pe care cu ani în urmă omul de afaceri Dan Cămârzan intenționa să ridice un proiect de birouri – Kronvest Business Park. Proiectul a fost însă abandonat odată cu venirea crizei. Cămârzan intenționa să investească 30 de milioane de euro în trei clădiri de birouri clasa A cu 8, 9 și 16 etaje.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Teapa lui God
    LOVE God 😂😂😂😂😂👍👍

  2. Oooo, ce surprizaaa , nenea Levente de la teapa MBI ! Love MBI ! 🙂 🙂 🙂

  3. Pingback: Insolvența Signature, amânată pentru 27 februarie. Toată lumea se consideră păgubită - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*