Imobiliare, Stiri Brasov

Dedeman a demarat PUZ-ul pentru al doilea magazin din Brașov

Dedeman, principala companie de bricolaj de pe piața din Româniaa demarat procedurile pentru întocmirea planului urbanistic zonal în vederea construirii celui de-al doilea magazin din municipiul Brașov. Acesta va fi construit la ieșirea spre București, vizavi de Selgros, pe un teren achiziționat de la compania Roman SA. În 2016, băcăuanii au plătit pentru terenul de 50.000 de metri pătrați peste 4 milioane euro.

Suprafața a fost vândută în urma unei licitații care s-a desfășurat în cadrul programului de restructurare a companiei Roman SA, în zonă mai fiind disponibil un teren de peste 70.000 de metri pătrați, pentru care se caută un alt cumpărător.

Societatea Roman SA își prevăzuse în planul de reorganizare doar din vânzarea celor 13 hectare de teren pe care s-a aflat Fabrica de Jante a Roman SA încasări de 42.431 milioane de lei (9,4 milioane de euro).

Dedeman a rămas liderul detașat al pieței de bricolaj autohtone în 2016, cu o cifră de afaceri de peste 5,2 miliarde de lei (1,16 miliarde de euro – valoare calculată la cursul mediu anual din 2016), în creștere cu 20% comparativ cu 2015. Profitul net raportat de compania fraților băcăuani a depășit anul trecut 713 milioane de lei (158 milioane euro), în creștere cu 26,6% față de nivelul din 2015.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*