Imobiliare, Stiri Brasov

Investiție de 5 milioane de euro în La Strada Street Mall Brașov. Printre chiriași se numără Pizza Hut, Pepco și, posibil, Sergiana

Street-mall-ul La Strada, care se construiește în cartierul Avantgarden3, va fi deschis până în luna iunie în urma unei investiții de aproximativ cinci milioane de euro, anunță reprezentanții dezvoltatorului La Strada Street Mall Concept.

„Conceptul La Strada Street Mall aduce noi valențe comerțului modern și s-a născut ca urmare a dinamicii pieței de real estate din România, aflată într-o continuă dezvoltare și schimbare. Dacă pănă de curând centrele comerciale de dimensiuni mari erau extrem de populare în România și atrăgeau anual investiții masive, am început să intrăm într-o nouă eră a retailului modern, care se axează pe proiecte personalizate de dimensiuni mai mici, pe proximitate și zone cu densitate mare de locuitori, precum noile zone rezidențiale. Această tendință se datorează pe de-o parte faptului că multe dintre orașele din România nu mai suportă proiecte de mari dimensiuni și, pe de altă parte, schimbărilor obiceiurilor de consum ce trasează o nouă direcție în retail. Conceptul La Strada este o consecință a noilor tendințe”, declară reprezentanții La Strada Street Mall Concept.

Potrivit unor surse apropiate dezvoltatorilor, printre chiriașii cu care se negociază se numără Pizza Hut, Pepco sau Sergiana. Informațiile nu au fost însă confirmate de reprezentanții dezvoltatorului. Totuși, se știe că ancoră de retail pentru acest proiect va fi un magazin Mega Image.

Construit pe pe o suprafață de 5.000 mp, La Strada Street Mall Brașov va pune la dispoziție aproximativ 2.000 mp pentru spații comerciale. Proiectul este situat în cartierul Bartolomeu, în imediata vecinătate a complexului rezidenial Avantgarden 3, o zonă cu o populație tânără și activitate economică efervescentă. Pentru închirierea spațiilor comerciale din La Strada Street Mall Concept Brașov a fost încheiat un contract cu firma de consultanță Coldwell Banker Brașov. „Este o plăcere să lucrăm pentru un astfel de proiect și ne bucurăm sa contribuim la dezvoltarea unui nou concept de retail destinat aglomerărilor urbane.”, au declarat reprezentanții Coldwell Banker.

La Strada redefinește colaborarea dintre dezvoltator și comerciant, căruia îi pune la dispoziție un concept nou, suprafețe modulare, dar și costuri de întreţinere mai mici decât într-un mall clasic, într-o aglomerare urbană similară.

Proiectele La Strada sunt prevăzute ca noi centre urbane dedicate comunității, menite să reunească o gama largă de servicii personalizate, accesibile, inclusiv oportunități pentru activități zilnice, pentru părinți și copii.

La Strada Street Mall Concept reprezintă un nou concept de retail ce cuprinde proiecte comerciale de mici dimensiuni dezvoltate în proximitatea cartierelor rezidențiale cu densitate mare de locuitori. La Strada Street Mall Concept reunește o serie de servicii și facilități dedicate comunității, precum magazine de proximitate, restaurante, cafenele, farmacii, bănci, saloane de înfrumusețare, locuri de joacă pentru copii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Natalia Eni

    cum aș putea să mă angajezi? ??

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*