Social, Stiri Brasov

FOTO: OMV Petrom, amendată cu 20.000 de lei pentru calcule greșite pe bonurile fiscale. Își trecea în plus câțiva lei la fiecare bon

Compania OMV Petrom, cel mai mare distribuitor de carburant din România, a fost amendată cu 20.000 de lei pentru calcularea greșită a sumelor de pe bonurile fiscale eliberate la câteva benzinării din Brașov.

În ultima vreme, tot mai mulți șoferi s-au plâns că OMV Petrom a inventat o nouă tabă a înmulțirii, ajungând să își adauge la încasare cu câțiva lei în plus la fiecare bon. În aceste condiții, comisarii Protecției Consumatorului Brașov au realizat un control și au amendat compania cu suma de 20.000 de lei, potrivit unor surse din administrația publică locală. În plus, compania a fost nevoită să remedieze situația în regim de urgență. Instituția cercetează în continuare distribuitorul de carburanți.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*