Locuri de munca, Stiri Brasov

Prodlacta caută personal. Intră pe bizbrasov.ro, la secțiunea JOBS și depune-ți CV-ul

Fabrica brașoveană Prodlacta a publicat pe site-ul bizbrasov.ro anunțuri cu locurile de muncă vacante din companie. Astfel, Prodlacta Brașov angajează mercantizor, inginer energetician, vânzător magazin alimentar, gestionar depozit, operatori producție.

Mai multe detalii despre locurile de muncă găsiți accesând secțiunea JOBS a site-ului bizbrasov.ro, atât despre joburile companiei Prodlacta, cât și despre postrule disponibile în firmele din județul Brașov.

Provocările din piaţa muncii sunt tot mai mari, atât pentru companii, cât şi pentru angajaţi. BizBrasov devine platforma care vă ajută să comunicaţi direct cu angajatorii. Dacă sunteţi în cutarea unui loc de muncă, BizBraşov vă conectează cu cele mai importante companii din oraş. Cu un simplu click, puteţi să trimiteţi CV-urile şi scrisorile voastre de intenţie direct la responsabilii de recrutare din aceste companii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*