Stiri Brasov, Timp liber

BrașovTV a pierdut licența de emisie. Este a doua televiziune brașoveană care dispare de pe cablu în ultimii doi ani

BrașovTV și-a pierdut licența de transmisie în rețele de comunicații, mai exact nu va mai fi retransmis în rețelele de cablu, în urma unei decizii a CNA de ieri. Decizia a fost luată după ce postul nu a mai emis timp de trei luni. BrașovTV nu a mai emis în rețelele de cablu de la 1 noiembrie, când motivau acest lucru prin faptul că li s-a defectat calculatorul din emisie. Postul va emite în continuare în online, CNA-ul neavând posibilitatea legală de a interveni în această situație.

Acesta este cel de-al doilea post TV din Brașov care își pierde licența într-un mod rușinos, după ce, în 2016, postul TVS Brașov și-a întrerupt emisia.

Postul BrașovTV este controlat de compania  Necom Advertising, controlată de Florentin Cozmolici, care a intrat anul trecut în insolvență la cerere, după ce în 2016 a raportat afaceri de 495.135 de lei și pierderi de 390.215 lei, având un număr mediu de 38 de angajați, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Presa din Brașov e o glumă proastă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*