Social, Stiri Brasov

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, participă mâine la inaugurarea Maternității Brașov

Corpului „Vechi” al Maternității Brașov va fi inaugurat, mâine, de către mai-marii Consiliului Județean, în prezența noului ministru al Sănătății, Sorina Pintea. 

Chiar dacă lucrările au fost terminate din luna octombrie a anului trecut, redeschiderea corpului vechi al Maternității, care a fost complet modernizat, este programată pentru mâine, după ce a fost blocată mai multe luni de birocrație, autoritățile centrale pasând vina pentru întârziere la autoritățile locale și viceversa.

Lucrările de reabilitare a Maternităţii, în valoare de aproximativ 6 milioane de euro, s-au finalizat în toamna anului 2017, iar clădirea beneficiază de şase săli de operaţie perfect utilate, nouă săli de naştere individuale şi 30 de saloane pentru mama şi copil. În plus, Consiliul Județean a investit 56 de milioane de lei în aparatură nouă și mobilier.

Avem Maternitate de lux, dar cu ușile închise din cauza birocrației

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*