Stiri Brasov, Turism

Consilierul Șerban Șovăială a pierdut licitația pentru livrarea tunurilor de zăpadă de la Straja

În luna septembrie a anului trecut, Primãria municipiului Lupeni a scos la licitatie contractul privind achizitia a zece tunuri de producere a zãpezii artificiale. Potrivit anuntului de licitatie, administratia localã a alocat pentru cele 10 tunuri de zãpadã suma de 1.350.000 de lei. Statiunea montanã Straja a devenit emblematicã. În fiecare sezon de iarnã, mii de turisti aleg pârtiile din Straja, astfel cã modernizarea continuã a domeniului schiabil este o prioritate Lupeni.

Achiziția tunurilor de zăpadă din Straja a fost contestată, însă, de compania Technoalpin România SRL, deținută de consilierul local brașovean Șerban Șovăială și de omul de afaceri Petre Popa.

„Prin contestaţia înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu nr. 3/11.01.2018, SC TECHNOALPIN ROMÂNIA SRL, cu sediul în Brașov (…), privind procedura de licitație deschisă online, organizată pentru atribuirea contractului de furnizare, având ca obiect „Dezvoltarea stațiunii turistice Straja – achiziție tunuri de zăpadă”, de către Municipiul Lupeni (…), în calitate de autoritate contractantă, contestatorul a solicitat reevaluarea ofertei depusă de SC SUPERSNOW SA, desemnată ca fiind câștigătoarea procedurii”, arată contestația depusă la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor.

Numai că societatea contestatoare nu a avut câștig de cauză. „În temeiul art. 26 alin. (1) şi (6) din Legea nr. 101/2016, respinge ca inadmisibilă contestaţia formulată de SC TECHNOALPIN ROMÂNIA SRL în contradictoriu cu Municipiul Lupeni”, arată decizia CNSC.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*