Imobiliare, Stiri Brasov, Turism

Directorul Losan România vrea să construiască un hotel de lanț internațional în Centrul Civic al Brașovului

Directorul companiei cu capital spaniol Losan România, Dănuț Frunză, va construi un hotel în Centrul Civic al Brașovului. „Deocamdată nu am luat o decizie în ceea ce privește investiția, dar vom face un hotel pe care îl vom afilia unui lanț internațional cu care suntem în discuții”, a explicat sursa citată.

Terenul din Centrul Civic este situate vizavi de viitorul centru commercial AFI Palace Brașov care va fi construit pe suprafața fostei uzine Hidromecanica.

Dănuț Frunză este și acționar al companiei Losan România, dar mai are afaceri și în alte domenii, cum ar fi cel al energiei, agricol, fiind acționar și în cadrul unui dealer auto. 

Losan România este o companie deținută de grupul spaniol Losan și care se ocupă de producția de furnire și panouri de lemn. Compania a avut în 2016, ultimul de raportare, o cifră de afaceri de 122,12 milioane de lei, un profit de 11,07 milioane de lei, numărul mediu de angajași fiind de 520 de persoane.

Spaniolii au investit peste 40 de milioane de euro în România de la înființarea fabricii, în 1999, în prezent având fabrici în Spania, România, Brazilia, Chile și Statele Unite.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*