Imobiliare, Stiri Brasov

Un pasaj din Brașov este scos la vânzare cu puțin peste 100.000 de euro

Pasajul subteran de lângă Biserica de Lemn din Centrul Civic este scos la vânzare de CITR, lichidatorul companiei Tunele SA, proprietara pasajului, cu prețul de 475.428 de lei (ceva mai mult de 100.000 de euro). Pasajul a fost realizat în 1997 și a avut, meteoric, destinație comercială, locația nefiind una atractivă pentru clienți.

CITR mai scoate la vânzare un teren al companiei Tunele SA. Terenul de 40.000 de metri pătrați este evaluat la 7 milioane de lei și este situat pe strada Automotoarelor.  Tunele SA a fost înfiinţată la mijlocul anilor ’60, compania desprinzându-se din Întreprinderea de Construcţii Porţile de Fier. Actualul nume a fost adoptat în 1991, iar compania realizează proiecte în principal pentru Compania Naţională de Căi Ferate CFR şi Metrorex. Tunele SA a intrat în insolvenţă la începutul anului 2013, iar în prezent se află în reorganizare judiciară.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*