Social, Stiri Brasov

A fost eliberat ultimul document necesar redeschiderii Maternității Brașov

Autorizaţia de construire din cauza căreia secţia veche a Maternităţii, reabilitată după toate standardele, devenind astfel noua aripă a spitalului, stă închisă de mai bine de trei luni, a fost semnată ieri la Primăria Braşov şi astăzi a ajuns în posesia conducerii unităţii spitaliceşti. Astfel, timpul rămas până la darea în folosinţă este din ce în ce mai scurt, probabil până la sfârşitul lunii. Apoi, braşovencele care vor ajunge acolo pot spune că vor naşte în condiţii optime, iar personalul medical îşi va desfăşura activitatea într-un mediu modern, scrie mytex.ro

„Astăzi ne-a fost eliberat documentul. Mâine vom plăti taxa la Inspectoratul de Stat pentru Construcţii, după care aşteptăm comisia tehnică de la Ministerul Sănătăţii pentru recepţia finală, posibil chiar săptămâna viitoare”, a declarat pentru mytex.ro, Mircea Preda, directorul Maternității Brașov.

Avem Maternitate de lux, dar cu ușile închise din cauza birocrației

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*