Economic, Stiri Brasov

O brașoveancă a ajuns director tehnic al unei companii americane din domeniul depozitării

Brașoveanca Angelica Mitranca a fost numită, ieri, director tehnic al copaniei americane Twinlode Corporation.

Cu mai mult de 20 de ani de experiență în inginerie pentru industria de manipulare a materialelor, Mitranca este absolventă a Universității Transilvania Brașov.   „În timp ce Twinlode continuă să-și îmbunătățească oferta de produse și să-și accentueze accentul pe automatizare, venirile precum cea a Angelicăi Mitranca în echipă ne vor ajuta să continuăm să conducem în industrie”, a declarat Skip Eastman, CEO al Twinlode Corporation

Mitranca și-a început cariera în industria de manipulare a materialelor în 2001, unde a lucrat ca inginer de proiectare senior la Kingway. De atunci, ea a fost director tehnic la UNARCO Material Handling, Inc. timp de zece ani, unde a lucrat pe partea de producție a rafturilor.

Timp de mai mult de 20 de ani, Twinlode a furnizat soluții de stocare pentru managementul depozitelor în industria alimentară și a băuturilor.  Twinlode servește numeroase industrii, cum ar fi industria auto, băuturi, produse pentru clădiri, manipularea produselor în vrac, produse lactate, procesarea alimentelor, servicii alimentare, băcănie, instalații de import/export, mărfuri perisabile, industria petrolieră, produse chimice și vopsele, industria farmaceutică, logistică și multe altele.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*