Economic, Stiri Brasov

Firmele din Brașov pot participa gratuit la târguri internaționale în Turcia, Grecia sau Egipt

Turcia, Grecia și Egipt sunt țările în care firmele brașovene pot participa la târguri internaționale de afaceri și ale căror guverne oferă cazare și transport gratuit și pentru participanții din România. Târgurile se adresează cu precădere firmelor românești interesate de import-export, care vor să dezvolte relații comerciale directe cu producători, importatori și exportatori în domeniul construcțiilor industriei alimentare și al industriei pielăriei. 

„Organizatorii acestor târguri, care vor avea loc în marile târguri expoziționale din capitalele acestor țări, în colaborare cu reprezentanții Guvernelor, oferă facilități firmelor interesate să participe, respectiv asigură cheltuielile cu cazarea, transportul și în unele cazuri chiar și cu particparea la întâlniri bilaterale. Sunt târguri destinate producătorilor, comercianților, exportatorilor, importatorilor și specialiștilor. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească participanții sunt ca firmele pe care le reperezintă să aibă potențial pentru import și să cunoască o limbă de circulație internațională. Selecția participanților se face prin ambasadelor țărilor organizatoare la București, dar potențialii participanți din Brașov se pot adresa și consultanților Camerei de Comerț”, a declarat Carmen Tecușan, referent de specialitate la CCI Brașov.

Târgul Internațional ISK-SODEX 2018 Istanbul, pentru sisteme de răcire, încălzire, climatizare, aerisire, izolație, pompe, supape, tratarea apei și energie solară are loc în perioada 6-8 februarie și este organizat de Ministerul Economiei din Turcia, Secretariatul General al Uniunii Exportatorilor din Anatolia Centrală și Hannover Messe Sodeks Fuarcilik A.S. La acest târg, organizatorii asigură costruile de cazare, inclusiv micul dejun, precum și participarea oamenilor de afaceri la întâlniri bilaterale.

Târgurile Internaționale „INFACOMA 2018” pentru materiale de construcții, izolații, uși și ferestre, obiecte sanitare, prefabricate și tehnologii de constrcții, și ”AQUA THERM 2018”, pentru echipamente de încălzire, răcire, condiționarea aerului, instalații, obiecte sanitare și tehnologii de mediu, organizate de Mediterranean Exhibition Center Athena, vor avea loc în perioada 9-12 februarie.  Guvernul elen acoperă cheltuielile de transport și cazare pe durata târgurilor.

Târguri Internaționale pentru industria alimentară: „ARTIZYMA”, dedicat produselor de panificație, cofetărie, patiserie, înghețatei, echipamentelor pentru gătit și „DETROP BOUTIQUE”, dedicat produselor alimentare, băuturilor, vinurilor, delicateselor, utilajelor, echipamentelor de ambalare, produselor tradiționale grecești, organizate în perioada 24-26 februarie, de către Centrul Internațional Helexpo din Salonic. Companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază la aceste târguri de transport și cazare gratuite, în hoteluri de 4 și 5 stele din Grecia, dar doar pentru un singur participant trimis.

„Cairo InterLeather Fair” are loc în perioada 8-10 martie, la International Conventions and Exhibitions Center din Cairo. Companiile românești care vor să participe beneficiază de cazare și transport gratuit, inclusiv transportul intern în Egipt.

sursa foto: Google

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*