Economic, Stiri Brasov

Încă un lanț de restaurante iese de pe piața Brașovului

După ce anul trecut restaurantul „La Plăcinte” a părăsit piața Brașovului, anul acesta și un lanț de pizzerii părăsește piața locală. Este vorba despre pizzeria Dopo Poco, ai cărei proprietari au anunțat că au decis să închidă punctul de livrare din Brașov, din motive obiective. Anunțul a fost făcut pe blogul Dopo Poco.

„Mulțumim pentru tot sprijinul și dedicarea de care ne-am bucurat din partea echipei noastre din Brașov. Mulțumim tuturor clienților care ne-au fost alături în acești ani, alegând și preferând preparatele noastre. Suntem mândri să numărăm, la finalul acestei perioade, zeci de mii de pizza livrate, nenumărate ore petrecute în bucătărie, sute de rețete experimentate până la perfecțiune. Fiecare apreciere ne-a adus bucurii nespuse, iar fiecare critică ne-a adus lecții valoroase. Pentru toate, vă mulțumim înzecit”, a scris reprezentanții Dopo Poco în mesajul de adio pentru clienții din Brașov.

Ei au adăugat că își vor concentra eforturile pe punctele de livare din Iași, Piatra Neamț și Timișoara.

Lanțul de restaurante „La Plăcinte” a ieșit de pe piața brașoveană

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*