Social, Stiri Brasov

Canionul 7 Scări este închis până în 19 ianuarie

Până în 19 ianuarie, accesul la Canionul 7 Scări este interzis turiștilor, din cauza executării unor lucrări anuale de întreținere. Anunțul a fost făcut de către administratorii canionului.

Canionul „7 Scări” este un defileu format din calcare jurasice, aflat în vestul munţilor Piatra Mare din judetul Brașov. Are 160 de metri lungime şi o diferenţă de nivel de 58 de metri. Accesul se face din Drumul Naţional 1, în zona Dîmbu Morii, şi continuă la pas, pe un drum forestier şi pe potecile pădurii. Defileul este format din şapte trepte cu înalţimi între 2.5 şi 15 metri, care îi dau numele şi care se transformă în cascade atunci cînd volumul de apă al pîrîului Şapte Scări creşte. În 2013, obiectivul turistic a fost complet renovat, scările şi pasarelele din lemn fiind înlocuite cu unele din oţel zincat.

Canionul 7 Scări, un loc unic în România, lung de 160 de metri, la o altitudine de 995 de metri. Străbaterea canionului se face printr-un sistem de scări și pasarele, nouă la număr, siguranța turiștilor care vizitează acest loc fiind asigurată în proporție de 100%.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*