Imobiliare, Stiri Brasov

BCR a început să vândă apartamentele din Silver Mountain. Cel mai scump costă 500.000 de euro

Cea mai mare bancă din România – BCR – a demarat o campanie de vânzare a apartamentelor din complexul imobiliar de lux Silver Mountain din Poiana Brașov. Apartamentele au prețuri între 90.000 și 500.000 de euro, potrivit datelor disponibile pe site-ul băncii.

BCR a cumpărat în 2014 cu aproape 50 de milioane de euro complexul Silver Mountain din Braşov, în faliment, dezvoltat de firma INR Management Real Estate, care a fost deţinută de omul de afaceri Dan Fischer, decedat în 2012.
În cadrul licitaţiei publice organizate pe data de 23 mai de către Euro Insol, lichidatorul judiciar al INR Management Real Estate, creditorul Banca Comercială Română a adjudecat, cu suma de 49,7 milioane de euro proiectul imobiliar Silver Mountain, situat in Poiana Brasov, compus din 171 apartamente, 176 locuri de parcare, două spaţii comerciale, o clădire multifuncţională (restaurant, club, spa şi fitness), drumuri de acces, spaţii verzi şi teren excedentar în suprafaţă de 206.500 metri pătraţi”, anunța atunci lichidatorul Euro Insol, deținut de deputatul ALDE Remus Borza.

INR Management Real Estate a intrat în faliment la începutul acestui an. Cu o expunere de 380 de milioane de lei (85 milioane de euro), BCR are o cotă de peste 99% din creanţele firmei.

Silver Mountain a fost iniţiat în 2008, cu puţin timp înainte de izbucnirea crizei, iar planurile iniţiale prevedeau o investiţie de 300 de milioane de euro pentru construirea unor blocuri cu 600 de apartamente de lux, un hotel Radisson, club de tenis, teren de golf şi alte facilităţi.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*