Social, Stiri Brasov

Proprietara unei pensiuni din Predeal, mutilată după ce mai mulți tineri ar fi folosit petarde neautorizate

Proprietarea unei pensiuni din Predeal a ajuns, astăzi, la secția de Chirurgie Plastică și Reconstructivă a Spitalului Județean de Urgență, după ce mai mulți tineri din Craiova, cazați în pensiune, i-au aruncat, în miez de noapte, cu o petradă în fața ușii. Încercând să îndepărteze pericolul, femeii i-a explodat articolul pirotehnic în mână. Surse judiciare au declarat că polițiștii din Predeal au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehince care nu erau destinate vânzării către publicul larg.

Evenimentul s-a petrecut noapte trecută la o pensiune din Predeal. Întreaga poveste a fost postată pe Facebook de către doctorul Dan Grigorescu, șeful secției de Chirurgie Plastică și Reconstructivă a Spitalului Județean de Urgență Brașov. „Azi-noapte la ora 2.59 a fost internat la noi în secție un al patrulea caz cu o mână cvasi-mutilată de explozia unei petarde. Mi-am zis că, dacă așa ceva se întâmplă la mai bine de 48 de ore de la nebunia trecerii dintre ani, apelativul de „petardat” (pe care l-am inventat dându-i un sens mai mult peiorativ decât metaforic), ar trebui înlocuit în acest caz cu acela de „retardat”, mult mai potrivit pentru a acoperi acest accident atât în cheia lui temporală, cât, mai ales, în cheia nivelului de inteligență a pacientului implicat. Aveam să aflu foarte repede că, gândind așa, mă înșelam amarnic.(…)Iată pe scurt povestea:
În acest miez de noapte, cei doi soți proprietari-administratori ai unei pensiuni de pe Valea Prahovei sunt treziți de bubuituri de petarde ce păreau că explodează în interiorul pensiunii. Zgomotului infernal i se asocia și unul de început de incendiu. Unul dintre soți ajunge mai repede la ușa camerei în care dormeau, o deschide rapid și vede pe prag o petardă al cărui fitil încă mai ardea. Încă buimăcit de somn și de surpriză, o ia în mână ca să o arunce mai departe, dar nu mai ajunge să o facă. (…) Acum unul dintre proprietari este în spital, operat azi (și programat pentru o următoare intervenție în viitorul apropiat), iar petrecăreții sunt audiați la Poliția din localitate, probabil pentru vătămare corporală”, a scris Dan Grigorescu pe Facebook.

Ancheta se desfășoară sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*