Stiri Brasov, Timp liber

Guvernul a propus Primăriei să organizeze „Cerbul de Aur” la 100 de ani de la Marea Unire, după care s-a răzgândit

Guvernul a propus Primăriei Brașov ca în șirul de evenimente care vor fi organizate în anul centenarului Marii Uniri să fie organizată și o ediție jubiliară a Festivalului „Cerbul de Aur”, a anunțat, ieri, primarul George Scripcaru. Ulterior, însă, spune Scripcaru, cei de la Guvern nu au mai dat însă niciun semn de viață, presupunându-se că tăcerea este urmare a numirii unui nou management la Televiziunea Română, cea care deține marca Cerbul de Aur și cea care a organizat toate edițiile de până acum.

Festivalul „Cerbul de Aur” este un eveniment devenit tradiție ce are loc în Piața Sfatului din Brașov în lunile august-septembrie. Desfășurat pentru prima dată în 1968, festivalul a lansat de-a lungul timpului vedete care s-au bucurat de mare succes în țară și în străinătate. „Cerbul de Aur” este un spectacol-concurs de interpretare ce urmărește promovarea talentelor din România și de peste hotare. Printre artiștii străini ce s-au aflat pe scena festivalului se numără: Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas.

Până în prezent au avut loc 17 ediții, festivalul fiind întrerupt și reluat de mai multe ori de-a lungul anilor. Ultima ediție a avut loc în 2009, ulterior Televiziunea Română declarând că deocamdată nu dispune de fondurile necesare organizării altor ediții.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*