Imobiliare, Stiri Brasov

Primăria a eliberat certificatul de urbanism pentru American Dream 5, un proiect de 250 de apartamente pe Colțul Putinarilor

După ce săptămâna trecută Agenția pentru protecția Mediului a respins acordarea avizului de mediu pentru construcția a două dintre proiectele rezidențiale American Dream din Șchei, primăria Brașov a eliberat un certificate de urbanism pentru obținerea autorizației de construcție a proiectului American Dream 5, pe strada Colțul Putinarilor.

Proiectul ar urma să fie dezvoltat de compania Premium Interfinance, al cărei acționar unic este Hariton Rafael Mihai Kehaiyan. Firma este acționară într-o altă companie cu dezvoltatorul Blitz Construct, societate administrată de Vincențiu Garbis Kehaiyan, inițiatorul proiectelor rezidențiale American Dream.

Potrivit site-ului dezvoltatorimobiliarbrasov.ro, proiectul American Dream 5 se întinde pe o suprafață de 11.000 de metri pătrați pe care se vor construe 250 de apartamente „de lux”. De asemenea, pe site se arată că prețurile garsonierelor care vor fi vândute în acest proiect rezidențial vor începe de la 36.000 de euro, apartamentele de două camera se vor vinde cu prețuri plecând de la 50.000 de euro, iar cele de trei camera vor costa minim 66.000 de euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*