Stiri Brasov

RATBV scoate pe traseu cele 6 autobuze achiziționate special pentru noua linie de Poiană. Societatea va plăti pentru acestea 4 milioane de lei, însă în rate

Mâine dimineață, reprezentanții Primăriei Brașov și ai RATBV vor prezenta pentru mass-media traseul noii linii de transport în comun care va face legătura dintre parcarea din Poiana de Jos și stația de telegondolă din Poiana Brașov, dar și cele 6 autobuze care au fost achiziționate în acest sens.

RATBV a cumpărat mijloacele de transport în comun în rate, prin leasing operațional, contractul fiind adjudecat de BT Operational Leasing, care a fost de altfel și singurul ofertant. Valoarea contractului fusese estimată inițial la suma de 5.784.156 lei, fără TVA, însă prețul la care a fost adjudecat contractul a fost mult mai mic, respectiv de 3.991.428 lei, fără TVA.

Autobuzele ar urma să fie plătite în 62 de rate lunare. Principalul avantaj al leasingului operațional este că RATBV nu va achita nici un avans pentru cele 6 mijloacele de transport în comun achiziționate.

În conformitate cu precizările reprezentanților RATBV, noua linie de transport va purta indicativul 60, iar tariful unei călătorii va fi de 2 lei, biletul urmând să fie valabil 50 de minute, ca și în cazul călătoriei cu liniile interioare din oraș. De asemenea, și persoanele care au abonamente pe toate liniile (abonament unic) vor putea circula cu această linie fără vreun cost suplimentar.

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: FOTO Noua linie turistică de Poiană va deveni funcțională începând de vineri. Turiștii vor putea ajunge cu autobuzul direct la baza pârtiilor - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*