Social, Stiri Brasov

Sit-in ca la Sibiu și la PSD Brașov. Sediul organizației din Piața Sfatului va fi pichetat non-stop

Protestatarii din Brașov și-au propus să facă „de permanență” în fața sediului PSD din Brașov, așa cum se întâmplă de două zile la Sibiu. Organizarea se face pe Facebook, dar participanții trebuie să respecte anumite condiții. Potrivit unei postări de pe rețeaua de socializare, care îi aparține lui Radu Hossu, protestul va fi unul lipsit de scandări și va fi asigurat „în schimburi”. Sit-in-ul de la Brașov ar putea începe astăzi, de la ora 15.30.

Intreabă lumea dacă vrem să facem un Sit-in ca la Sibiu. Eu sunt perfect de acord. Putem începe azi de la 15:30-16.00 de exemplu. Da, dacă îl facem, hai să-l copiem pe cel din Sibiu. Din câte am văzut la ei, următoarele caracteristici ale protestului ies în evidență: 1. Nu urlă, nu țipă, nu scandează. 2. Nu răspund celor care-i tracasează, care-i necăjesc cu diferite insulte. 3. Fac cu schimbul. Dacă suntem de acord cu punctele astea de mai sus, adică să ne întâlnim fără să scandăm, fără scandal, făra injurii, fără deranjamente, eu zic că am putea organiza un sit-in la Brașov copiat după cel de la Sibiu. Sunteți de acord? Eu la ora 15:30 voi fi în fața sediului PSD (latura Piața Sfatului) și voi sta nemișcat. Dacă vreți să vă alăturați, respectați punctele de mai sus. Dacă nu, nu are niciun rost să ne apucăm. Cine-i cu mine?”, a scris Radu Hossu pe Facebook.

Aproximativ 20 de brașoveni au protestat, marți, în fața sediului PSD din Brașov față de modificările „pe grabă” ale justiției, iar ieri la amiază o singură persoană a stat în fața PSD Brașov cu o pancartă în mână. Spre seară, alte câteva persoane s-au așezat în fața sediului PSD din Piața Sfatului și au scandat împotriva Guvernului și a PSD.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Cafea și ceai gratis din partea Prodemocrația și HOF Cafe pentru cei care participă la Sit-in în fața PSD Brașov - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*