Social, Stiri Brasov

Peste 350 de taxi-uri nu și-au majorat încă tarifele. Mașinile din proprietatea Tod și Martax încă funcționează pe tarifele vechi

Majoritatea companiilor de taximetrie din municipiul Brașov și-au majorat tarifele în primele două zile ale acestei săptămâni. Totuși, încă sunt în trafic peste 350 de mașini, din cele 1.400 aflate în circulație, care nu au putut să facă acest lucru, deoarece nu au depus la Primăria Brașov întreaga documentație necesară.

Potrivit datelor municipalității, 140 de mașini aflate în proprietatea companiei Tod Taxi și 218 ale Martax și ale Companiei de Taximetrie Martax (cele două firme care operează brandul Martax), nu au depus întreaga documentație necesară, ceea ce înseamnă că mașinile aflate în proprietatea lor nu au cum să își majoreze tarifele. Aici nu se includ, însă, și șoferii parteneri ai acestor companii, care au fost mai „destoinici” și și-au depus actele. Acesta este și motivul pentru care sub același brand de taximetrie veți găsi mașini care funcșionează cu ambele tarife.

Noile tarife sunt de 1,99 lei/km în timpul zilei și de 2,3 lei/km pe timpul nopții.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*