Social, Stiri Brasov

Autostrada Râșnov – Cristian primește sume insuficiente în 2018

Asociatia Pro Infrastructura avertizeaza ca bugetul la Transporturi pentru anul 2018 contine alocari insuficiente in special pentru marile proiecte de autostrazi aflate in constructie si care au termen de finalizare, culmea, chiar anul viitor: A3 care intra in Bucuresti, Autostrada A1 Lugoj – Deva, Autostrada A10 Sebes – Turda. “Am dorit sa publicam doar o mostra din DEZASTRUL preconizat pentru anul 2018. Public, decidentii politici declara falos ca va curge lapte si miere in 2018, dar in realitate blocheaza cu buna stiinta aceste proiecte”, scrie API. 

Impreuna cu solicitarile de plata inregistrate la CNAIR si inca neplatite, Aktor (intre Sos. Petricani si DNCB) ar ajunge la finalul acestui an la 50% plati si 70% procent fizic in teren. Astfel, pentru finalizarea lucrarilor in 2018, CNAIR va trebui sa plateasca restul de 50%, adica aproximativ 80 de milioane de lei.

Din declaratiile publice ale MT si CNAIR, la anul vor incepe in forta lucrarile pentru contractul semnat recent din Autostrada Comarnic-Brasov, sectorul Rasnov-Cristian, deci si acolo avem nevoie de minim 20 de milioane de lei, pentru a atinge un avans de minim 15%. Astfel, in total, vom avea nevoie de aproximativ 100 de milioane de lei in 2018. Cat credeti ca a bugetat guvernul PSD? 20 (douazeci) de milioane de lei”, spun reprezentanții asociației.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*