Stiri Brasov, Timp liber

Noise, festivalul care face zgomot în Brașov! 40 de artiști confirmați pentru prima ediție din vara lui 2018

Comunitatea Noise (makenoise.ro) lansează astăzi aplicația Noise, disponibilă, deocamdată, doar în App Store, prin care se urmărește atragerea viitorilor parteneri ai celui mai nou concept festivalier din România – Noise. Acesta ar urma să aibă loc în Brașov, prima ediție fiind programată pentru anul 2018.

Misiunea proiectului este „de a pune Brașovul pe harta festivalurilor din România, să promovăm Brașovul, să promovăm și să stimulăm mediul de afaceri din Brașov, iar producția festivalului să fie realizată de tineri pe bază de voluntariat”, declară Dorin Gapo, fondatorul comunității. Deja în jurul proiectului s-au strâns 500 de voluntari și peste 40 de agenți economici care susțin idea festivalului.

 

Proiectul își dorește să promoveze artiștii din România, să atace mai multe genuri muzicale. „Nu ne propunem să replicăm alte festivaluri consacrate din România, așteptăm în continuare să ni se alăture cât mai mulți agenți economici și voluntari și suntem convinși că cu multă voință din partea tuturor se va realiza acest festival. Ne dorim să atacăm și segmentul de family, vom acorda atenție aparte și persoanelor cu dizabilități, să desfășurăm activități culturale, gen teatru de improvizație”, a mai spus sursa citată.

 

„Vizavi de line-up, deja avem confirmați 40 de artiști din România din sfera drum and bass și dubstep, colaborăm cu șase case de producție din România care dețin comunități de trap, tehno, hip-hop. Ne bucurăm că proiectul a avut priză la public deși s-a lansat doar de două luni”.

 

Evenimentul urmează să aibă loc în vara lui 2018, organizatorii așteptându-se la peste 30.000 de persoane care să participe la prima ediție Noise.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. hai ca am ras :)))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*