Social, Stiri Brasov

Cazul șoricelului incendiator de la Bunloc a ajuns în Senat

Șeful IPJ Brașov, chestorul Valentin Flucuș, și șeful ISU Brașov, locotenent-colonelul Lucian Marciu, au fost audiați în Comisia pentru Abuzuri, Petiții și Combaterea corupției a Senatului Romàniei, în legătură cu incendierea mafiotă, ïn miez de noapte, a mașinii directorului Mix TV, Onelia Pescaru, într-unul din cele mai liniștite și frumoase cartiere ale Brașovului.
„O casă în care dormea un copil care avea a doua zi ore și care s-a trezit îngrozit, ïn crucea nopții, să filmeze crima. Tot cartierul s-a trezit, înspăimântat. Noi toți văzusem asta doar în filme! Pompierii au zis din prima: mână criminală, profesioniști, incendiere … Eu am zis: “știu cine sunt, criminalii au mai făcut asta, sunt interlopi, sunt X și Y. Sunt recidiviști și au alături pușcăriași și criminali. Sunt în politică acum – încă în linia a doua!- și vor să urce, prin șantaj și denigrare în media- postul lor se numește, neoficial, Șantaj TV. Aveți de un an plàngerea mea pentru șantaj. Cu probe, cu poze, cu documente. Vor să se răzbune pentru că nu am vrut să-mi trădez postul la care lucrez de 20 de ani și meseria. Pentru că nu am vrut să trădez și pentru că am reclădit de la zero Mix TV- după ce interlopii au smuls din trust o televiziune care acum emite în bernă! – mi-au cerut bani, m-au denigrat, m-au amenințat, m-au “vizitat” la domiciliu și m-au incendiat. Deocamdată DOAR atât. Poliția Săcele a zis: „noi cercetăm incendiul, nu conflictul”. Și au adus un expert … în șoareci. Florian Gheorghe, fie-i numele neuitat! Care zice că, cel mai probabil, vreo rozătoare, “cu apetit crescut pentru cabluri din plastic, recunoscut în această perioadă a anului, în care șoarecii migrează către locuințe călduroase, bla, bla” a ros cablul și a incendiat Touaregul”, scrie Onelia Pescaru pe facebook. 

Poliția Săcele a identificat vinovatul pentru incedierea mașinii Oneliei Pescaru: un șoarece care a ros cablurile electrice ale mașinii și a produs un scurtcircuit

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*