Economic, Stiri Brasov

Americanii de la JD Norman Industries au cumpărat fabrica brașoveană REGE Automotive

Americanii de la JD Norman Industries, specializați în producția de componente metalice, au încheiat un acord de achiziție a activelor companiei germane REGE Motorenteile și a acțiunilor companiei brașovene REGE Automotive.

Cu sediul în Eisenach, Germania, REGE este un producător de componente și ansambluri prelucrate cu precizie pentru piețele auto și industriale. REGE are operațiuni de producție în Germania și România. Tranzacția face obiectul aprobărilor antitrust și este de așteptat să se încheie până la sfârșitul anului 2017.

Achiziționarea REGE reprezintă un pas important în strategia de extindere globală a companiei JD Norman, adăugarea operațiunilor de producție ale REGE în Germania și România oferă intrare pe piețele europene importante”, a declarat Justin D. Norman, președinte și director executiv al JD Norman Industries , Inc. „În plus, portofoliul de produse REGE este o potrivire puternică pentru JD Norman și permite companiei să dezvolte tehnologii noi și în creștere”.

REGE produce diverse componente metalice de precizie – carcase, capete cilindrice, arbori de echilibrare, carcase, tije de legătură, șine comune, corpuri de supape și părți de angrenaje, precum și componente șasiu și componente structurale. Clienții REGE includ producătorii de echipamente originale (OEM) și furnizorii auto.

„JD Norman va integra REGE în cadrul grupului nostru pentru a oferi clienților un furnizor complet consolidat și eficient”, a explicat Norman. Grupul american are zece fabrici, dintre care două în Mexic și una în Marea Britanie.

Achiziționarea companiei REGE de către JD Norman va crea un furnizor mondial de automobile și industriale, cu componente de inginerie performantă, care va angaja aproximativ 2.000 de persoane în 14 locații din șase țări.

JD Norman Industries, Inc. este un producător de componente și sisteme metalice cu operațiuni în Statele Unite, Mexic, Canada și Regatul Unit. JD Norman este un lider în fabricarea de produse de inginerie extrem de inginerie, inclusiv metale formate, prelucrate și turnate. Compania servește producătorii majori de echipamente originale de produse auto, industriale și de transport.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*