Stiri Brasov, Turism

Familia Duțu vrea să transforme fostul sediu CEC de pe Mureșenilor în hotel de cinci stele cu o investiție de 1,3 milioane de euro

Fostul sediu al CEC Braşov, situat pe strada Mureşenilor nr. 6, va fi transformat în boutique-hotel cu o investiție estimate la 1,3 milioane de euro, spune Tudor Duțu, reprezentant al companiei DGD Hotel. Aceasta a cumpărat clădirea în 2009 în urma unei licitații publice, prețul achiziției fiind de două milioane de euro. „În primii doi ani nu am făcut nimic acolo pentru că nu mai aveam bani”, a explicat Duțu.

Acesta spune că hotelul va avea 35 de camera, iar gradul de confort dorit este de cinci stele. „Negociem cu un lanț internațional important și este posibil ca hotelul să fie deschis în septembrie 2018”, a mai precizat sursa citată.

Potrivit unor afirmații anterioare, familia Duțu a negociat pentru plasarea unității de cazare sub unul din brandurile lanțului Hilton.

Compania DGD Hotel este controlată în totalitate de Gheorghe Duţu, fost șef Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) şi unul din liderii PSD Braşov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Si parcarea? Unde e parcarea?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*