Economic, Stiri Brasov

Brașovenii de la Elmas dezvoltă un ascensor care să înlocuiască pasarelele pietonale de pe DN1

Compania braşoveană Elmas a fost marele câştigător la Gala Capital – Premiile in­dus­triei româneşti la categoria „Tehnologie“. Elmas este o companie cu capital privat autohton care îşi desfăşoară ac­tivitatea în domeniul echipamentelor de ridicat şi manipulat. Specialiştii companiei lucrează la un ascensor care să înlocuiască celebrele pasarele pietonale de pe DN1.

„Elmas s-a născut la Braşov în urmă cu 27 de ani. 12 visători s-au gândit să îşi facă o firmă în momentul în care încă nu apăruse Registrul Comerţului. Astăzi suntem 350 de angajați şi lucrăm în domeniul ascensoarelor, macaralelor, podurilor rulante. Dezvoltăm aceste echipamente şi suntem, după câte înţeleg, liderul naţional în acest domeniu. Nu ne aşteptam la acest premiu, înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Marton Geza, director general Elmas.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*