Economic, Stiri Brasov

Un sas repatriat a transformat în hub câteva birouri ale fostei uzine Tractorul

Thomas Oyntzen, un sas plecat din țară imediat după revoluție și revenit în România, a investit 5.000 de euro într-un spațiu de coworking într-unul din birourile fostei uzine Tractorul. Numele hub-ului este Brașov Workstyle. „Deocamdată avem doar 150 de metri pătrați amenajați, dar după ce vom reuși să umplem acest spațiu vom investi în amenajarea unui nou spațiu, de 200 de metri pătrați”, a explicat Oyntzen.

Spațiul în care a fost amenajat hub-ul apaține partenerului lui Thomas, Bogdan Nicolae, și a fost achiziționat în urmă cu mai mult timp.

Oyntzen este speaker și trainer, oferind firmelor care închiriază spațiu în hub și cursuri de business în limba germană. „Deocamdată avem un singur client, iar eu sunt al doilea, dar sunt convins că vom ocupa spațiul. În plus, noi ne dorim să pornim o franciză de hub-uri în țară. Practic cine va dori să facă un astfel de spațiu de coworking, ne vom oferi formatul și pachetele pe care le formăm noi aici”, a explicat Thomas.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*