Social, Stiri Brasov

Scenariile şi proiectele competitive în domeniul Automotive se dezbat la Braşov

„Tehnologii disruptive în domeniul automotive: oportunităţi de business“ este tema pe care o vor aborda reprezentanti din regiunea Centru (Brasov, Covasna, Alba, Mures, Sibiu, Harghita) din business, mediul de cercetare si academic pentru a construi scenarii de proiecte competitive in domeniul automotive. Evenimentul se va desfăşura în 22 noiembrie, la Hotel Kolping, începând cu ora 9.30. Dezbaterile vor porni de la tehnologiile emergente la nivel international din zona ICT, robotica, electronica, senzoristica care accelereaza inovarea in sectorul auto.


In functie de interesul participantilor pentru o anumita arie tehnologica se creeaza mese de lucru. Discutiile pornesc de la tendintele emergente la nivel global in sectorul auto si se finalizeaza cu propuneri de proiecte ce au potentialul de a deveni prioritati la nivel national.
Inscrierea se poate face: online: https://www.eventbrite.com/e/tehnologii-disruptive-in-automotive-oportunitati-de-business-tickets-40019597694?utm_source=eb_email. sau la adresa de email daniela.gheorghe@uefiscdi.ro.
Cheltuielile de transport sunt acoperite pentru participantii din regiunea Centru (Brasov, Covasna, Alba, Mures, Sibiu, Harghita), care activeaza in afara orasului Brasov.

Evenimentul este organizat de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), alaturi de Agentia de Dezvoltare Regionala Centru. Acesta face parte dintr-o serie de 8 intalniri cu actori relevanti din fiecare regiune de dezvoltare a Romaniei pentru identificarea domeniilor cu potential de crestere economica in cadrul proiectului Dezvoltarea Capacitatii Administrative a Ministerului Cercetarii si Inovarii de implementare a unor actiuni stabilite in Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare Tehnologica si Inovare 2014-2020” – SIPOCA 27.

Sursa: Facebook

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*