Locuri de munca, Stiri Brasov

Preh face angajări masive la Ghimbav

Compania Preh România, producător de componente auto pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, face angajări masive la Ghimbav, în acest moment fiind deschise peste 150 de poziții, potrivit datelor de pe site-ul AJOFM Brașov. Cele mai multe posturi sunt de montator electromecanic – 64, și de muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor. De asemenea, se mai recrutează analiști financiari, confecționeri circuite integrate, controlori de calitate, inginer electromecanic, programator de sistem informatic și proiectant inginer electronist.

Preh România produce la Ghimbav comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală a automobilelor. În primul trimestru din acest an, Preh a deschis un centru de servicii software şi hardware la Iaşi, unde sunt produse „componente electronice inovatoare pentru sistemele de operare din interiorul autovehiculelor“.

Anul trecut germanii au finalizat investiţii de 11 milioane de euro în linii de asamblare, maşini de injectare mase plastice, linie SMT (Surface Mount technology), echipamente hardware şi software, dar şi în alte echipamente necesare utilării noii hale de producţie, cu o suprafaţă de 13.000 mp.

Programul de devoltare a continuat în acest an cu investiţii de 8 milioane de euro în primele trei trimestre, constând în maşini de injectare mase plastice, linie de producţie pcb-uri (printed circuit board), linii de asamblare pentru noile proiecte ale companiei.

Pentru ultimul trimestru din acest an, Preh a planificat investiţii de încă 3 milioane de euro.

Compania dispune la Ghimbav de o suprafaţă de producţie şi depozitare de peste 10.000 mp, la care s-a adăugat în 2016 o nouă unitate de 13.000 mp. Noua unitate este destinată producţiei de circuite electronice (Surface Mount Technology – maşini automate de populat plăci cu componente electronice), care vor creşte valoarea produsului finit, conform companiei. La fabrica Preh din Ghimbav sunt produse componente auto pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes.

Compania Preh România a fost înfiinţată în anul 2008, cu principal domeniu de activitate fabricarea de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule. Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de 673,3 mil. lei (aproximativ 150 mil. euro) şi un număr mediu de 959 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. Acţionarii Preh România sunt Preh GmbH cu 98% din titluri şi Preh Beteiligungs GmbH din Germania cu 2% din acţiuni.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

15 Comentarii

 1. Dobrescu lucian

  Sofer cat.b si stivuitorist

 2. Unde se poate trimite un CV de angajare?

 3. Unde se poate trimite un CV?

 4. Unde se poate trimite cv?

 5. Coadă Raluca

  Pentr-u Prea unde pot depune un CV?

 6. Un CV pe adresa.. hr@preh.ro

 7. bucur ionut irimia

  Vreau sa ma angajez la firma dumneavoastra

 8. Mai sa fac angajeri

 9. As dori un loc de munca la firma dv

 10. Barbu Craciun Viorel

  Doresc loc de munca la firma dumneavoastra,ca perlucrator prin ascfiere sau strungar pe CNC

 11. Brumar aurelua georgiana

  Vreau sa ma angajez la dumneavoastra

 12. Doresc sa lucrez in firma dumneavoastră

 13. Steinhauser mihaela

  Dacă aveți locuri disponibile ca funcționar administrativ

 14. Ma numesc Carp Vasile si ai dori sa ma angajez la firma dumneavoastra..dc ati avea nevoie de Electrician .galvanizator.vopsitor in camp electostatic.va multumesc.nr meu de tel.0787745199

 15. Barbu Cristina

  As dori sa ma contactati direct fara firma de recrutare.Va multumesc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*